Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Camerabewaking conform de privacy wetgeving Stand alone of beheer vanop afstand Volledige IP oplossingen Analytische software Thermische camera’s Integratie met alarmsystemen Wilt u weten wat er zich in uw afwezigheid voordoet op uw eigendom? Camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Opgenomen beelden van bewakingscameras worden bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt om twijfel op te heffen en zelfs als aanvullend bewijs bij misdaden. Wilt u vandaag niet investeren in de aankoop van camerabeveiliging, dan kan u bij Trium ook kiezen voor een renting formule van surveillance camera’s en toebehoren. Trium biedt verschillende oplossingen.

Draadloze camerasystemen zijn de laatste jaren steeds meer aan populariteit aan het winnen vanwege de relatief eenvoudige installatie. De 2,4 Ghz digitale draadloze camera´s zijn tegenwoordig helemaal stortingsvrij tot een afstand van zo'n 30 meter met muren ertussen. Ook is een nieuw soort draadloze techniek recent op de markt verschenen waarbij Powerline Adapters worden gebruikt met Power over Ethernet (POE) waarmee het mogelijk is UTP camerasystemen draadloos te maken. De camerabeelden worden bij deze setup via het stroomnetwerk verzonden wat zeer stabiel werkt met dome, bullet en PTZ camera´s kan worden gebruikt.

Meer bedrijven in Camerabeveiliging

Beveiligingscamera's voor bedrijven en particulieren

Met een beveiligingscamera beschermt u uw en andermans eigendommen. U houdt toezicht op de woning, het terrein of het bedrijfspand. Een beveiligingscamera online kopen vraagt de nodige voorbereiding. Kies voor kwaliteit en zekerheid, zodat eventuele indringers of vandalisten goed op beeld staan. Denk aan extra functies zoals nachtzicht, audio-opname en de mogelijkheid tot aansluiting op het LAN of WiFi-netwerk.

Camerabeveiliging plaatsen: Prijs & Installatie mogelijkheden

Inbrekers en criminelen worden steeds inventiever en zelfs met de meest geavanceerde sloten is je woning of bedrijf nog niet veilig. De enige manier waarop je echt jezelf kan beschermen is door camerabeveiliging. Camerabeveiliging helpt bij opsporingen maar heeft ook een preventieve werking. Welke soorten camerabeveiliging er bestaan lees je hier.Welke soorten camerabeveiliging zijn er beschikbaar? Er zijn talloze soorten bewakingscamera’s verkrijgbaar. Elke type heeft zijn eigen mogelijkheden en daarbij zijn er ook heel veel verschillende prijsklassen. Welke camerabeveiliging je het beste kan kiezen, is afhankelijk van hoe je het wil gebruiken en wat je budget is. Hieronder zetten we de meest gebruikelijke mogelijkheden voor je uiteen, zodat je weet waar je op moet letten als je camerabeveiliging wil aanschaffen

Beveiligingscamera - Camerabeveiliging? Be Smart Security

Camerabeveiliging of beveiligingscamera’s zijn geen luxe meer de dag van vandaag. De technologie is razendsnel geëvolueerd en de prijzen zijn sterk gedaald. Dit maakt dat camera’s de dag van vandaag voor iedereen toegankelijk zijn. Geen sterker bewijs dan camerabeelden. Met één blik op de monitor ziet u wat er gebeurt of gebeurd is, zowel in als rondom uw huis of bedrijf, dit zowel overdag als ‘s nachts. Zo kan u gepast inspelen op inbraak, diefstal of vandalisme. U kan dit eventueel linken met onze meldkamer. Bedrijven kunnen bovendien gebruik maken van de fiscale aftrek voor de kosten van beveiligingsdiensten.

Camerabeveiliging | Belgium.be

Volgens de Camerawet (externe link) is een bewakingscamera elk vast of mobiel observatiesysteem dat beelden verzamelt, verwerkt of bewaart om: misdrijven te voorkomen, vast te stellen of op te sporen overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen de orde te handhaven Andere camera’s moeten in principe de voorschriften van de Privacywet (externe link) naleven. Wanneer u een bewakingscamera wilt plaatsen en gebruiken, moet die voldoen aan de voorschriften van de camerawet. Op deze regeling zijn twee uitzonderingen: Bewakingscamera's die geregeld zijn door een bijzondere wetgeving zoals bijvoorbeeld de voetbalwet (externe link). Bewakingscamera's op de arbeidsplaats; in de privésector moet dan cao nr.68 (externe link) worden nageleefd.

Camerabeveiliging | Seris België

De tijd dat camera’s een relatief dure zeldzaamheid waren en er slechts enkele modellen bestonden, ligt lang achter ons. Nieuwe technologieën, sterk verbeterde massa-opslagcapaciteiten, IT-netwerken en internet hebben de prijzen drastisch doen dalen. Zo zijn de verschijningsvormen en het toepassingsveld explosief toegenomen. SERIS Technology is mee met deze evoluties en reikt een breed scala aan mogelijkheden en modellen aan. Dat gaat van installaties die naast een basisfunctionaliteit ook vooral een zichtbare afschrikking dienen te vormen tot geïntegreerde en netwerkgekoppelde systemen, beheerd door krachtige videomanagement-software. Inbraakbeveiliging waarschuwt en verwittigt, videosystemen vullen aan: ze zien en registreren. De eerste zorgt voor directe actie, het tweede verzamelt belangrijk bewijs voor latere actie.

 

Opkoper schadewagens - bedrijfsfilm