Camerabewaking

Camerabewaking

Camerabewaking conform de privacy wetgeving Stand alone of beheer vanop afstand Volledige IP oplossingen Analytische software Thermische camera’s Integratie met alarmsystemen Wilt u weten wat er zich in uw afwezigheid voordoet op uw eigendom? Camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Opgenomen beelden van bewakingscameras worden bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt om twijfel op te heffen en zelfs als aanvullend bewijs bij misdaden. Wilt u vandaag niet investeren in de aankoop van camerabeveiliging, dan kan u bij Trium ook kiezen voor een renting formule van surveillance camera’s en toebehoren. Trium biedt verschillende oplossingen.

Meer bedrijven in Camerabewaking

Camerabewaking kopen

Camerabewaking is er in veel verschillende soorten. Zo kun je beveiligingscamera´s installeren en kun je de beelden via de computer of een app in de gaten houden. Daarnaast kun je ook kiezen voor een spionagecamera. Deze camera zijn gemaakt om niet op te vallen. Dit zijn veelal kleine camera´s die je makkelijk kunt verstoppen. Als laatste kun je kiezen voor een dummy camera. Deze camera´s zijn preventief en nemen geen beelden op.

Camerabewaking: de gemiddelde kosten

Woont u in een inbraakgevoelige buurt? Bescherm dan uzelf of uw gezin en de bezittingen. Kies voor een alarminstallatie met camerabewaking. Op deze manier kunt u ten allen tijden zien wat er in en rondom uw woning gebeurt. Ervaar het gevoel van volledige veiligheid. Kosten camerabewaking De kosten van camerabewaking verschillen flink per keuze die u maakt. Ontdek voor welke keuzes u staat en welke kosten hieraan verbonden zijn. Hieronder staan de gemiddelde kosten per type camera inclusief btw en montage.

Camerabewaking thsen: mogelijkheuis plaatden en prijzen

Vroeger was analoge camerabeveiliging de standaard, maar er zijn tegenwoordig heel wat digitale camera’s die scherpere beelden leveren. Hoewel analoge camerabewaking nog bestaat, bijvoorbeeld onder de vorm van de HDCVI camera, die wel beelden in HD kan maken, kiezen veel mensen vandaag eerder voor digitale camera beveiliging thuis. Voorbeelden hiervan zijn de HD SDI camera en de IP camera (Internet Protocol camera). Een IP camera heeft een netwerkaansluiting, die op een computernetwerk kan functioneren. Deze digitale bewakingscamera heeft een uitstekende resolutie, waardoor je camerabeelden van een erg goede kwaliteit zijn. De beelden die de camerabewaking registreert, worden vervolgens doorgestuurd via netwerk bekabeling (UTP) of draadloos via WiFi.

Camerabewaking | Belgium.be

Volgens de Camerawet (externe link) is een bewakingscamera elk vast of mobiel observatiesysteem dat beelden verzamelt, verwerkt of bewaart om: misdrijven te voorkomen, vast te stellen of op te sporen overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen de orde te handhaven Andere camera’s moeten in principe de voorschriften van de Privacywet (externe link) naleven. Wanneer u een bewakingscamera wilt plaatsen en gebruiken, moet die voldoen aan de voorschriften van de camerawet. Op deze regeling zijn twee uitzonderingen: Bewakingscamera's die geregeld zijn door een bijzondere wetgeving zoals bijvoorbeeld de voetbalwet (externe link). Bewakingscamera's op de arbeidsplaats; in de privésector moet dan cao nr.68 (externe link) worden nageleefd.

CCTVwinkel.be: Camerabewaking koop je bij de specialist van België

Waar kun je je camerabewaking beter kopen dan bij de échte specialist van België. In ruim 9 jaar hebben we duizenden klanten blij gemaakt met een veilig gevoel, een goed overzicht over hun spullen en de mogelijkheid om bewijsmateriaal te laten zien als er iets gebeurd is. Een groot deel van onze klanten heeft achteraf spijt niet eerder voor camerabewaking gekozen te hebben, maar zijn blij dat nu toch te hebben. We hebben een ruim assortiment bewakingscamera's waaronder IP camera's in verschillende resoluties. Ook vind je bij ons recorders en alle benodigde accessoires. Omdat we direct van de fabrikant inkopen zijn onze producten ook nog eens erg goed geprijsd zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. We willen toch allemaal het beste product voor de beste prijs?

 

Opkoper schadewagens - bedrijfsfilm