houten trap webshop

Houten trappen en deuren, Trappen Smet

We have set up various staircase structures in our showroom to give you a good idea what they might look like in your home. Whether you have a sleek design in mind, wood combined with a glass or metal handrail, or entirely wooden staircase for a rustic or classic style, you can see all the possibilities in our showroom.. Come and visit so that you can try out all the staircases as if they were your own. You are always welcome to visit our showroom without obligation. However, if you would like to be served immediately, it is a good idea to make an appointment in advance.

Meer winkels die Hublot uurwerken verkopen

D'Hondt InterieurTrappen - D'Hondt Interieur

D'HONDT Interieur is sinds 1912 de Belgische fabrikant van deuren, trappen en parket. ... Houten rechte trap met Z-treden in landelijke of moderne stijl.

Hoeveel kost een houten trap?

Hoeveel betaal je voor een houten trap? Wat zijn de kostenbepalers? Wij rekenen het voor je uit samen met Trappen Smet. De meest basic trap kost zo’n 1.850 euro. Inclusief plaatsing, exclusief btw. Maar wil je het beste van het beste? Met écht alles erop en eraan? Dan loopt het prijskaartje richting 30.000 euro. Een gigantisch verschil. Waar zit dat verschil tussen bodem- en plafondprijs? In de vorm. Een rechte steektrap is het goedkoopst. Een kwartdraai of bordestrap doet de prijs oplopen. Een bordes is een tussenplatform dat de treden onderbreekt. Bepalen ook mee de prijs: geplooide en gebogen onderdelen. En sierelementen. Ook het type balustrade speelt mee. Kies je voor glas, inox of smeedwerk? Die materiaalkeuze beïnvloedt de eindprijs enorm. De plaatsingskosten hangen af van het trapmodel en de aan- of afwezigheid van een balustrade. Komt de trap op een bovenverdieping? Dan moet je aannemer een meubellift inschakelen. Een kleine meerprijs. Ook het maken van een trapopening of het uitbreken van je oude trap zijn kosten om rekening mee te houden.

Trappen Lauwers

Uw trap, onze passie. Bent u op zoek naar een trap die perfect de sfeer van uw woning weerspiegeld? Deze invalshoek in combinatie met uw wensen is de basis van waaruit een prachtige trap tot stand komt. Het team van Trappen Lauwers is dagdagelijks gepassioneerd aan het werk om uw droomtrap te realiseren. Vanaf het eerste klantcontact, tot het 3D-ontwerp, het vervaardigen en tenslotte het plaatsen, steeds staan uw wensen centraal. Klantvriendelijkheid en perfectie tot in de kleinste details dragen wij zeer hoog in het vaandel. Zaakvoerder Eric Lauwers staat er dan ook op om als meewerkend zaakvoerder elke trap bij de klant thuis mee te gaan plaatsen..

Massief houten trappen | Woodtexprojecten

Een trap moet aan enkele zaken voldoen : mooi, veilig, makkelijke beloopbaar & stevig Massief houten trappen kunnen deze eisen probleemloos inlossen. Bovendien is hout een zeer duurzaam materiaal dat u heel wat wooncomfort zal opleveren. Het voelt steeds warm aan, en aangezien hout geen statische electriciteit oplaadt, vangen houten trappen ook veel minder stof en vuil op in vergelijking met ander materialen. Bij Woodteprojecten kan u terecht met alle vragen ivm aankoop en eventueel ook de plaatsing van uw trap

Trappen op maat - Houthandel Thiels

Trappen vormen als het ware het visitekaartje van een woning. Als statige blikvanger in de inkomhal of als sfeervol element in de woonkamer, je kan er letterlijk alle kanten mee op. Dit geldt trouwens ook op esthetisch vlak. Trappen in cottage stijl, strak en modern, eerder klassiek, en ga zo maar voort: Thiels uit Herselt denkt met je mee en realiseert jouw project op maat precies zoals jij het in gedachten hebt. Jij mag dromen, wij zorgen voor de kwaliteit en het oog voor detail in de afwerking.

 

Rijschool den Haag - Opkoper autos