toegangscontrole

toegangscontrole

Toegangscontrole Access control: stand alone, binnen een netwerk of vanop afstand Toegang via PIN code, biometrie of proximity Integratie van tijdsregistratie mogelijk Weet u ten allen tijde wie toegang heeft tot uw gebouw? Elektronische toegangscontrole biedt heel wat voordelen ten opzichte van het klassieke slot en sleutel. U heeft vast al eens een sleutel verloren en dan kent u het ongemak dat dit met zich meebrengt om de sloten te laten veranderen en nieuwe sleutels uit te delen. Bovendien kan een sleutel gekopiëerd worden waardoor er nog meer veiligeheidsrisico’s ontstaan. Wilt u uw gebouw en bezittingen efficiënter beveiligen dan bent u aangewezen op een elektronische beveiliging met toegangscontrole. Door een toegangscontrole systeem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen. Voor de invoering van een dergelijk systeem doet u best beroep op een system integrator als Trium, die het evenwicht bewaart tussen security en safety. Ongewenst bezoek weren mag namelijk nooit ten koste gaan van de mogelijkheden bij een eventuele evacuatie. Naast standalone systemen zijn er ook toegangscontrole systemen die binnen een netwerk geplaatst worden. Daardoor is beheer vanop afstand mogelijk.

Meer bedrijven actief in toegangscontrole

Toegangscontrole, onmisbaar voor elk bedrijf.

EM Group, gevestigd te Sint-Niklaas (nabij Antwerpen), is reeds jarenlang marktleider in elektronische toegangscontrole voor bedrijven. Een team van zo’n 35 tal ervaren medewerkers staat dagelijks in voor het volledige traject van R&D en productie tot installatie van en support bij een ruim gamma van toestellen als kaartlezers, slagbomen, tourniquets, draaitrommels, elektronische sloten, beveiligingscamera’s, enz. Toegangscontrole badgereader De badgelezers van EM staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid en zijn beschikbaar in vele versies: met kaart, tag of vingerafdruk, voor binnen of buiten, voor opbouw of inbouw. Toegangscontrole kaartlezer Naast de hardware zorgt EM Group uiteraard ook voor de bijhorende software zodat u bij EM terecht kan voor totaaloplossingen voor uw toegangscontrole. Met de Galantis® Access software beheert u vlot zelf de toegangsrechten in functie van wie u waar en wanneer wenst toegang te verlenen.

Toegangscontrole - STANLEY Security Belgium

Wij bieden verschillende oplossingen voor toegangscontrole gebaseerd op een reeks efficiënte, betrouwbare en makkelijk te gebruiken producten. Uw toegangscontrole in alle eenvoud Door middel van een toegangscontrolesysteem kan u een stroom van mensen organiseren en de toegankelijkheid van gebieden selectief beheren door de toegang naar bepaalde gebieden te beperken en/of personen en hun bewegingen te registreren. Een toegangscontrolesysteem vereist steeds het gebruik van een set kaarten of beveiligde badges, ondersteund door een aantal kaartlezers en betrouwbare sloten, die worden gecontroleerd door een toegankelijke en gebruiksvriendelijke software.

TIM Security | Toegangscontrole

Sleutels hebben verschillende nadelen. Wanneer u iemands sleutel afneemt en deze persoon de toegang ontzegt, hebt u nooit de zekerheid dat de sleutel vooraf niet werd gedupliceerd. Bovendien is het vrijwel onmogelijk om aan de hand van gewone sleutels te bepalen wie wanneer welke ruimte mag betreden (hiërarchie). Voordelen van elektronische toegangscontrole: Wie, waar, wanneer Elektronische toegangscontrole met een badge, tag en/of fingerprint combineert verschillende voordelen: Dankzij de gebruiksvriendelijke beheersoftware krijgt u de volledige controle over wie welke ruimte mag betreden. Met enkele muisclicks schakelt u een welbepaalde tag of badge meteen uit. Ook tijdsgebonden afspraken of vakantieregels kunt u eenvoudig programmeren. Naast toegangsdeuren stuurt u met het systeem ook slagbomen, garagepoorten, liften,… aan. U beschikt over een volledige historiek van wie welke ruimte betreden heeft. Een koppeling met bewakingscamera’s behoort tot de mogelijkheden. Ons systeem voor toegangscontrole is web based geconfigureerd. Dit betekent dat u ook via tablet of smartphone het systeem kunt beheren en vanop afstand deuren opent.

Toegangscontrole | Tyco

De sleutel tot veiligheidscontrole U wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw organisatie, dat vertrouwelijke afdelingen binnen uw organisatie niet voor iedereen toegankelijk zijn en u wilt de toegangsgegevens verzamelen en analyseren? Dat kan met onze toegangscontrolesystemen. Onze toegangscontrolesystemen zorgen voor een optimale bescherming van uw werknemers, bezoekers, personeel en bedrijfsmiddelen. Deze bescherming is van onschatbare waarde. In combinatie met videocontrole wordt ook identificatie mogelijk alsook toegangscontrole van voertuigen uitgevoerd en kunnen verkeersstromen worden gecontroleerd. Met onze systemen beheert u kritieke informatie en kan bij noodsituaties snel en adequaat worden gehandeld. Of uw bedrijf nu één ingang of meerdere ingangen heeft, de beveiligingssystemen voor toegangscontrole zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw bedrijfs- en veiligheidsbehoeften.

Toegangscontrole - Wij bewaken uw in- en uitgangen - Securitas

Wilt u 100% controle hebben over wie uw bedrijfssite of gebouw binnen- en buitengaat? Dat is mogelijk via Securitas’ uitgebreide portfolio aan technologie, software en diensten voor toegangscontrole. Vergaand aanbod voor toegangscontrole Securitas’ toegangscontroleoplossingen variëren van het uitrusten van poorten en deuren met ID-kaartlezers en biometrische toegangscontrole tot het plaatsen van bewakingscamera’s en het monitoren van bewakingsbeelden. Onze technische experts zorgen steeds voor een kostenefficiënte oplossing, denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van de toegangscontrole van uw parking via nummerplaatherkenning of het optimaliseren van uw beveiligingssysteem door de toegangscontrole te koppelen met intercom- of CCTV-systemen. De toegangscontroleoplossingen van Securitas kunnen uitgebreid worden met Securitas-meldkamerdiensten. Zo kunnen onze operatoren op basis van camerabewakingsbeelden vanop afstand toegang verlenen, maar evengoed waken over verdachte bewegingen.

 

ramen en deuren